Det er KAMPANJE som står bak Social Media Awards i Norge, en kåring som gir anerkjennelse til enkeltpersoner, virksomheter og prosjekter.
Vi vant prisen «Beste Social Media Plattform»

 

Om vinneren sier juryen:
«Vinneren kan vise til en svært innovativ Facebook-løsning. Siden starten i 2012 har siden fått 12.000 tilhenger og er et sted «alle» må være for å holde seg oppdatert. Vinneren er en innovativ, engasjerende og disruptiv sosial plattform – som også reiser en lang rekke spørsmål knyttet til redaksjonell mediers fremtid, ytringsfrihet og personvern. Konseptet kan mest av alt sammenlignes med en lokalavis på mikronivå, hvor noen faste journalister publiserer nyheter – mens lokalbefolkningen bidrar med tilleggsinformasjon, kommentarer og egensaker. Siden blir moderert i henhold til god presseskikk. Med svært begrensede ressurser er det skapt en lokal nyhetskanal som både engasjerer og som trolig er langt mer oppdatert enn tradisjonelle lokalaviser.»

“Aktuelt Haugalandet Nå” er et samarbeid med en rekke frivillige krefter. Det var Frilansfotograf Kjell bua som stiftet siden august 2012.
– KAMPANJE