2014 har startet veldig bra for oss. Vi har inngått mange avtaler for 2014. Vi nevner bl.a:

RH Multimedia AS og Norsk Lek og Park AS har inngått en omfattende årsavtale for 2014.

Avtalen går ut på at RH Multimedia skal produsere brosjyre, ny nettside, facebook applikasjoner, en presentasjonsfilm, nyhetsbrev og digital annonsering for Norsk Lek og Park i 2014. Vi takker så mye for tilliten og ser frem til og starte på prosjektet så fort som mulig!

Ny avtale med IBO Raglamyr.

RH Multimedia har inngått avtale med Ibo Raglamyrom oppbygging av facebooksider, drift av facebooksider og nettsider.

Aksdal Senter oppretter kundeklubb.

RH Multimedia har fått oppdraget med å bygge opp ny kundeklubb for Aksdal Senter som innebærer spennende arbeid for oss fremover

Nytt produkt i forbindelse med innføring av Digital Radio.

På huset her holder vi for øyeblikket på med et nytt spennende produkt. Dette går ut på å kunne spre informasjon fra radiostudio til en rekke andre kommunikasjonskanaler i tekst og billedform.. Disse er for øvrig presentert for store medieselskaper i inn og utland. RH Multimedia er en viktig bit i denne prosessen.