Sosiale medier

Over 3 millioner nordmenn er på Facebook, er du? Eller kanskje enda viktigere, er din bedrift? Vi i RH Multimedia har siden starten vært med og hjulpet bedrifter og byråer med strategi og markedsføring på Facebook. Med den erfaringen kan vi trygt si: Vi kan bidra til å øke effekten for din bedrift.

– Kampanjer
Drift, strategi og markedsføring
Kurs
Automasjonsløsning
Nyhetsbrev


 


Web utvikling

Design og brukervennlighet er fagområdene våre på web. Vi ønsker å hjelpe deg med å utvikle et lønnsomt nettsted som tilfredsstiller dine behov, oppleves som moderne, har tilkoblinger til sosiale medier, samt fungerer like godt på pc, mac og mobil.

– Nettsider
Nettbutikk
Web/Mobil applikasjon
Analyse & Søkeoptimalisering
Kundeklubb

 

Grafisk design

Grafisk design handler om å formidle et budskap gjennom visuell kommunikasjon. Her gjelder det å lage kreative løsninger som skaper begeistring hos publikum og gir effekt til kunden.

– Logo og profil
Visittkort, brevark, konvolutt, produktark
Brosjyre, flyer, plakat, magasin
Dekor på bil, buss, skilt eller annet


 


Infokanal 2.0

Dette er en 42″ digital signage løsning. Avansert berøringsskjerm og teknologi for bevegelsesgjenkjenning gir en overlegen grad av kundeengasjement. Et supert produkt for utstillere på messer og i butikklokaler.

– Les mer

 

Filmproduksjon

Visuelle utrykk når sitt høydepunk med levende bilder. Dette er en av de beste mediene å bruke når man ønsker den største oppslutning rundt sitt budskap. Filmer kan benyttes til alt fra interne presentasjoner og seminarer til Internett, TV og kino. Vi hjelper deg å vekke oppmerksomhet, opplevelse og deltakelse.

– Reklame film
Presentasjonsfilm av bedrift
Korte film snutter
Animasjon